Tillsammans mot mobbing?

Påminnelse om möte kring viktigt ämne där vi kommer längre tillsammans:

Torsdagen 11/5 kl 18-20 arrangerar vi (skola – föräldrar – fritidsgård) ett öppet möte med tema kränkningar, mobbning och hur vi tillsammans kan förebygga och motverka, för den som är intresserad av fler perspektiv på detta.

Syfte med kvällen: ökad gemensam förståelse för begrepp, mekanismer och perspektiv, med det långsiktiga syftet att vara med och skapa en kultur där man kan prata om det som är angeläget.

Boka i kalendern och anmäl dig här. God uppslutning vore både trevligt och bra, vi bjuder på lite enklare fika innan. 

Annonser

3 reaktioner på ”Tillsammans mot mobbing?

  1. […] En kväll i maj bjöd vi (skola, förälder, fritidsgård) in till ett öppet tvåtimmars dialogmöte om hur vi kan arbeta mot kränkningar och mobbning. Inte för att behovet är akut, utan just för att vi behöver prata innan det kan bli det. Initiativet kom upp i föräldrasamrådet och det bjöds in till ett planeringsmöte i april. Vi bestämde att bjuda in till ett möte i vår, för att sedan utvärdera och sedan fortsätta ytterligare klokare i höst – arbetet mot kränkningar och mobbning är ett arbete som aldrig någonsin kommer att ta slut. Vi förberedde mötet genom olika enkäter på skolans blogg och i undervisningen. Syftet med mötet sattes till: […]

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s